EKSKLUZIVNO: Saznajte kako je jedna mama izbijelila svoje zube za 46 KM

Jedna mama otkriva istinu o novom sistemu izbjeljivanja zuba.

Mama Sanela Talam otkriva kako je izbijelila zube za mjesec dana i za manje od 46 KM

views 2,391,558

Usred jednog od najtežih ekonomskih vremena u historiji, štedljivi potrošači se okreću internetu i koriste prednosti specijalnih ponuda.

Sanela, učiteljica i majka, je jedan od tih potrošača. Sve je počelo prije tri mjeseca kad je na rasprodaji kupila originalnu sportsku torbicu za samo 62 KM (na sniženju od 75%). Odlučila je da potraži još takvih sniženja i otkrila je najbolju ponudu ikada. Sanela je pronašla proizvod za izbjeljivanje zuba WhiteLight koji daje iste rezultate kao i profesionalno izbjeljivanje zuba kod zubara. Umjesto da potroši više od 500KM na izbjeljivanje zuba kod zubara, uspjela je da to uradi za manje od 46 KM uz pomoć WhiteLight proizvoda kojeg je našla na internetu.

Sanela: “Smatram da sam pametan kupac, uvijek pronađem najbolje ponude. Moje internet otkriće o izbjeljivanju zuba je, bez sumnje, jedno od najboljih otkrića ove godine.”

Kako se Sanela izborila sa žutim zubima?
Pogledajte sliku “prije” i “poslije”!

Iako mi je mama uvijek govorila da budem ponosna na ono što jesam i na to kako izgledam, uvijek sam bila svjesna žutila na svojim zubima. Istini za volju, ne mogu nikog kriviti za ovaj problem osim samu sebe. Pušim cigarete već 8 godina, pijem 2 šolje kafe dnevno jer je to jedini način da ostanem budna na poslu, i volim popiti čašu crnog vina prije spavanja. Osim toga, lagala bih kad bih rekla da perem zube 3 puta dnevno svaki dan. Iako sam nedavno prestala pušiti i smanjila ispijanje kafe, moji zubi su i dalje bili žuti. Probala sam svaku pastu za zube na kojoj piše da je za izbjeljivanje, kao i vodicu za ispiranje usta, ali primijetila sam malo ili nimalo napretka.

Kolega sa posla mi je savjetovao da malo istražim na internetu prije nego kupim još nešto. Kao učiteljica u školi sa prosječnom platom i kreditima, dodatni trošak mi je predstavljao veliki problem. Međutim, istražujući po internetu, naišla sam na nekoliko proizvoda za izbjeljivanje zuba a jedan je imao prilično povoljnu cijenu. Naručila sam WhiteLight koji je imao ocjenu 9 od 10 i pozitivne utiske svih korisnika. Nakon što sam ga koristila određeno vrijeme, dobila sam blistav osmijeh. Nisam medicinski stručnjak ali izgleda da se ovaj proizvod fokusira na više različitih problema i zato ubrzano izbjeljuje zube. Ne mogu da vjerujem da je tako povoljan!

Sanela: “Ja sam optimista i uvijek gledam pozitivnu stranu u svakoj situaciji. Iako je ova recesija uticala na mene kao i na svakog drugog, moje vještine u online kupovini su mi donijele osmijeh kakav sam oduvijek željela.”

Online firme koje proizvode sredstva za izbjeljivanje zuba OČAJNO traže nove kupce i zato prodaju svoje proizvode po mnogo nižoj cijeni od realne. Možete i trebate iskoristiti njihovu spremnost da povremeno prodaju ispod svake cijene, baš kao što je to uradila i Sanela.

Na pitanje kako komentariše svoje otkriće, Sanela je rekla:

Sanela: “Bila sam impresionirana rezultatima već poslije 3 dana, a nakon sedam dana kad sam vidjela svoje zube, bila sam potpuno šokirana… Važno je da proizvod koristite svakodnevno i imat ćete zube kao vaša omiljena glumica.”

Zaključak

 
Želimo da se zahvalimo Saneli što je s nama podijelila ovaj nevjerovatni savjet za izbjeljivanje zuba. Za sve vas koji ste zainteresovani da probate njen trik, obezbijedili smo link gdje možete izvršiti narudžbu ovog proizvoda. Zapamtite, da bi ostvarili rezultate kakve je Sanela ostvarile, potrebno je da svakodnevno koristite proizvod.

Sretno sa izbjeljivanjem zuba!

VAŽNA NAPOMENA: *Kliničkim ispitivanjima je dokazano da je potrebno koristiti proizvod svaki dan kako bi se ostvarili slični rezultati.

Vrlo rijetko pišemo ovakve izvještaje iz razloga što postoji pregršt bezvrijednih proizvoda za koje se tvrdi da su najnovije otkriće za izbjeljivanje zuba. Ali ovo je jednostavno predobro da bi se skrivalo od javnosti. Probajte i javite nam vaša iskustva!

Količine su ograničene. 

Želite li i vi s nama podijeliti neki savjet za iduću sedmicu? Ako je tako, pošaljite nam email.

porucite

KOMENTARI

Komentari (Prikazano 1-20 od 47)

user comment

Napisao Samir

Izvinite što mi je trebalo ovoliko vremena ali htio sam da budem siguran. Upravo sam završio tretman. Uslikao sam svoje zube prije sedmicu kad sam dobio proizvod, i sada, poslije sedmicu dana izbjeljivanja. Iskreno, ovo je nevjerovatno. Mogu samo da kažem: WOW!!!

user comment

Napisala Marija

Vidjela sam ovo na televiziji jučer i bila sam očarana rezultatima. Udajem se sljedeći mjesec i u pravo vrijeme sam naišla na ovo!! Hvala na savjetu!

user comment

Napisala Adisa

Moji zubi su žuti od kafe i neću više to trpjeti! Jedva čekam da mi stigne moj paketić!

user comment

Napisao Srđan

Mama mi je upravo poslala ovo da vidim. Prijateljica s posla joj je rekla za ovaj proizvod. Pretpostavljam da stvarno pomaže.

user comment

Napisala Lara

Već neko vrijeme kruže priče o ovom proizvodu. Viđam ga svuda. Definitivno ću probati! Hvala na linku.

user comment

Napisala Ena

Moj brat je ovo koristio prije par mjeseci. Ja sam čekala cijenu s popustom i onda su prestali davati popust. Baš sam napravila glup potez! Drago mi je da vidim da opet nude popust, neću napraviti istu grešku.

user comment

Napisala Nerma

Muž i ja moramo izbijeliti zube jer idemo u posjetu porodici koju nismo vidjeli 25 godina. Već sam naručila i oboje ćemo ga probati. Hvala vam! Porodica Redžić

VAŽNA NAPOMENA: *Kliničkim ispitivanjima je dokazano da je potrebno koristiti proizvod svaki dan kako bi se ostvarili slični rezultati.

Sanelin uspjeh

Tokom perioda od 14 dana, Sanela je svojom kamerom zabilježila ovakav napredak:

PRIJE i…

POSLIJE korištenja proizvoda:

Druga slika je nastala tačno 7 dana poslije početka tretmana.

Iskoristite popust na WhiteLight

Isoristite promo kod ” OSMIJEH ” i osvojite popust!

porucite


Uspješne priče


 

porucite

 
 
 
 

Loading...