Njega vrata i dekoltea

Većina žena se trudi održati mladenački izgled te svu energiju ulažu u njegu lica, dok njegu vrata i dekoltea često preskoče. Njega vrata je jako bitna, jer se na njegovoj nježnoj koži jako brzo počnu primjećivati i prvi znaci starenja. Stoga je potrebno, s vremena na vrijeme, napraviti piling vrata i dekoltea, i to tako da piling kremu nanesete na vrat, a zatim nježno masirate vrat odozdo prema gore te od sredine dekoltea prema bradi.

Nakon toga piling uklonite vlažnom spužvom. Kada navečer uklanjate šminku i nečistoću s lica, obavezno je uklonite i sa vrata i područja dekoltea. Možete koristiti iste preparate koje koristite za njegu lica. Prilikom čišćenja vrata često se zaboravlja na zadnju stranu vrata koju prekriva kosa – očistite i taj dio, jer se on pojačano znoji.

Također je dobro ujutro i navečer nanijeti posebnu kremu za vrat. Ukoliko ne koristite posebnu kremu za vrat, može se koristiti i krema koju koristite za lice.

Imajte na umu da zavodljivi dekolte ne čine samo lijepe grudi već i lijepa koža.

Uz malo dodatne njege vrat će vam još dugo izgledati svježe i mladalački. Važna je konstantna njega, a sam rezultat će se vremenom pokazati.

Vitaminski pakung za elastičnost kože

Naribajte mrkvu, krumpir, kupus i krastavac, dobro izmiješajte i stavite na grudi. Sve to prekrijte sa toplim ručnikom i ostavite da odstoji oko 20 minuta. Nakon toga se istuširajte i odmah ćete primijetiti da je vaša koža elastičnija.

Savjeti za zatezanje kože

Napravite gusti čaj od lipe i svakog jutra pređite više puta preko vrata i dekoltea sa vatom koju ste natopili u čaj
Kada mažete vrat losionom ili kremom, istovremeno ga i masirajte. Kremu nanosite brzim i energičnim potezima od korijena vrata ka bradi.

Najbolji način za podizanje grudi je zatezanje kože. Dok se tuširate naglo pustite hladnu vodu
Redovito radite vježbe za podizanje grudi i razvijanje grudnog mišića. Plivanje je najbolji sport za žensko tijelo.

source: e-zena.com

Loading...