OD PRVOG DANA NE MOGU JEDNA BEZ DRUGE: NJIH DVE SE ISTO OBLAČE VEĆ 100 GODINA!

Bliznakinje su rođene daleke 1916. godine tokom Prvog svetskog rata i dugo su živele u siromaštvu, ali su priuštile sebi da studiraju na Marej Stejt koledžu, gde su često koristile tu “prednost” što su iste.

Meri Bel Roač i Mej Bel Povel iz Kentakija su identične, jednojajčane bliznakinje koje su nedavno proslavile 100. rođendan. One su ceo život provele zajedno, ali još uvek nisu “dosadile” jedna drugoj! Već godinama imaju frizure, odeću i obuću.

– Zajedno smo sve vreme, nikada se nismo razdvojile. I jedino što znamo jeste da se volimo – rekle su Meri i Mej.

Rođene su daleke 1916. godine tokom Prvog svetskog rata, a u svom kraju su poznate kao bliznakinje Valas. Dugo su živele u siromaštvu, ali su priuštile sebi da studiraju na Marej Stejt koledžu, gde su često koristile tu “prednost” što su iste!

Nakon diplome radile su čak i isti posao, podučavale decu u osnovnoj školi u svom mestu. Udale su se za najbolje prijatelje sa kojima su odrasle. Kad su im muževi otišli na bojšte tokom Drugog svetskog rata, preselile su se u Detroit i radile u jednoj fabrici.

Danas su obe udovice koje zajedno idu u teretanu gde hodaju 30 minuta dnevno, a petkom isto obučene zajedno idu kod frizera. Priznaju da ne mogu jedna bez druge!

Stogodisnje-bliznakinje

Loading...