Rešite se mitisera i začepljenih pora na nosu!

Svima je dobro poznato da je područje nosa najpodložnije mitiserima, crnim tačkicama kao i začepljenim porama zbog čega se javlja crvenilo, otvrdnule izbočine i gnojne bubuljice. Ovo ne predstavlja samo estetski problem već i ne prija našoj koži čije stanje se vremenom brzo pogoršava. Kod ovog problema ne pomažu nikakve dnevne i noćne kreme, a nanošenje pudera i šminke, iako prikriva problem, dovodi samo do njegovog pogoršanja jer dodatno “puni” ionako začepljene pore čineći ih još podložnijim upalama.

Ceđenje se takođe ne preporučuje iz više razloga. Prvi je rizik da se koža dubinski zagadi zbog prljavštine na prstima i ispod noktiju. Drugi je jer se sa ruku lako prenesu bakterije u kožu. I treći je taj što je vidljivi deo samo vrh ledenog brega, dok se ispod kože nalazi mnogo više gnoja koji ceđenjem uglavnom ne izbije na površinu, kao što bismo mi to voleli i očekivali, već se razlije dublje pod kožu.

Ukoliko vodimo računa o ishrani, o zaštiti lica kada smo izloženi vetru i prašini, ukoliko obavezno uklanjamo šminku pred spavanje i očistimo kožu tonikom i primenjujemo kvalitetne kreme za lice, problem se može držati pod kontrolom, ali se ni tada ne možete otarasiti sve te prljavštine u potpunosti. Jer je sam taj proces u stvari prirodan način čišćenja kože i čak nije ni dobro sprečavati ga. No na sreću postoji način da našoj koži pomognemo da se brže i lakše očisti a mi budemo zadovoljni njenim izgledom i stanjem, kako sa estetske strane tako i sa zdravstvenog aspekta.

Iz Južne Koreje nam stižu specijalne trakice za čišćenje pora na nosu. I to na bazi aktivnog crnog uglja.

Tuferi trenutno uklanjaju mitisere i čiste pore nosa. Tuferi za nos sa aktivnim ugljem  uklanjaju masnoću, prljavštinu, otpušuju pore, koža je posle nanošenja čista i nežna.

Primetite dramatičnu razliku posle upotrebe samo jednog tufera na nosu!

KAKO SE KORISTI?

Očistite lice i naparite ga iznad posude sa vrućom vodom ili čajem od kamilice kako bi se pore dobro otvorile. Osušite lice i ruke i skinite sa folije tufer. Stavite na nos koji je skroz suv. Pritisnite dobro da se izbace mehurići i vazduh.

Drži se 10 do 15 minuta na nosu, dok se ne osuši tufer. Potom, skinite tufer sa nosa i umijte se.

Proizvodjač  Purederm Južna Koreja.

MERE OPREZA: nema poznatih kontraindikacija, sem što naravno ne trebate da ih koristite ukoliko imate infekciju kože, rane ili posekotine na koži i slično.

 

Primenjuje se jednom do dva puta nedeljno. U kutiji je 6 tufera što je dovoljno za 3-6 nedelja da u potpunosti očistite kožu. Već posle prve primene primetićete efekat! Koža će biti osvežena a pore čiste. Aktivni ugalj će upiti svu prljavštinu i toksine, što je njegovo dobro poznato svojstvo i zbog čega je i našao svoju primenu u zaštitnoj opremi ( gas maske ) i u medicini. A zahvaljujući inovativnosti Južnokorejske kozmetičke kuća PUREDERM – BOTANICAL CHOICE i u kozmetici!

POPUST >50%! Puna cena 2600din

PROMOTIVNA CENA 1211 din(+dostava 250 din)

6 komada u pakovanju! Dostava putem brze pošte u roku od 2-3 radna dana na celoj teritoriji Srbije

AKCIJA! Puna cena 2600din AKCIJSKA CENA 1211 din za pakovanje sa 6 jastučića, svaki posebno upakovan u zasebnu alu-kesicu
Ubrzo ćete primiti poziv operatera prodaje kojem ćete ostaviti adresu na koju želite da dobijete narudžbinu. Radno vreme Call centra je radnim danima i subotom od 10:00 do 20:00

SIGURNA KUPOVINA! Ne plaćate ništa unapred. Plaćanje pouzećem kuriru brze pošte prilikom dostave pošiljke na vašu adresu. 
 
 
 
 
PINGISOFT | uslovi koršćenja | politika privatnosti