Uredite svoju spavaću sobu

Brojni partneri spavaću sobu doživljavaju kao skladište prepuno ormara, no isti prostor je zapravo namijenjen za pojačavanje odnosa partnera. To bi trebao biti najintimniji kutak stana i morate ga napuniti obilježjima ljubavne veze i stvarima koje vas uzbuđuju, bilo to brdo jastuka, svijeće ili neka slika. Iz spavaće sobe je, osim televizora, dobro izbaciti ogledala jer je to predmet odobravanja i neodobravanja onoga što se odražava u njemu i može primjerice negativno utjecati na vas ako partneru manjka samopouzdanja.

U istu grupu nepoželjnih stvari spada i računalo. Ono nije poželjno u blizini kreveta, jer osim što također zrači poput ostalih elektroničkih aparata, podsjeća na posao, pa svaki pogled na računalo ubija seksualne užitke i opuštanje koje bi trebali imati u spavaćoj sobi.

Crvena boja se često poistovjećuje s ljubavi, no pomalo je i agresivna pa ju u spavaću sobu treba dozirati. Najbolje bi ju bilo pomiješati s bijelom bojom namještaja, a tek sitnice, poput posteljine i ukrasa, staviti u crveno. Ostale poželjne boje u spavaćoj sobi su roza, svijetlo plava, svijetlo zelena i iste kombinirane s bijelom.

ljepotajezdravlje

Loading...