Vreme je da zablistate uz pomoć najbogatije prirode na planeti!

JEDINSTVENO PRIRODNO sredstvo za efikasno mršavljenje bez štete za zdravlje. Prirodni tonizirajući efekat i topljenje masnih naslaga.

5876822Zahvaljujući svom jedinstvenom sastojku i visokom sadržaju guarane, “Ama oko” brzo i efikasno uništava masne ćelije, potiskuje apetit, ubrzava metabolizam, daje energiju i tonizira mišićno tkivo.

Zapadni nutricionisti su ga priznali kao najefikasnije sredstvo u borbi protiv viška kilograma.

“Ama oko” je sam po sebi moćni eliminator masti za gubitak i do 15 kilograma mjesečno.

Ako želite da skinete višak kilograma sa “Ama oko” ne morate gladovati i ne morate se pridržavati strogih dijeta.

img02

 

Plod raste u dolini reke Amazon u najbogatijoj flori na planeti, gde je već odavno poznat po svojim svojstvima zbog kojih je već decenijama popularan širom svijeta. Ovaj plod je od sada dostupan u svom najprirodnijem obliku i vama!

167095-171999

 
 
UNIŠTAVA MASNE ĆELIJE
Povećava potrošnju kalorija, ubrzava metabolizam

POBOLJŠAVA IMUNITET
Daje snagu i stimuliše fizičku aktivnost, povećava izdržljivost

SMANJUJE PREKOMJERNI UNOS HRANE
Normalizuje varenje i pomaže pravilnom usvajanju hrane

ČISTI ORGANIZAM
Obnavlja prirodni balans u organizmu

PRIRODNI PROIZVOD
Ne šteti, svi ga mogu koristiti

VRIJEME JE DA ZABLISTATE UZ POMOĆ NAJBOGATIJE PRIRODE NA PLANETI!

naruciti

7“Nakon nekoliko mjeseci niko nije mogao da me prepozna! Bilo je pravo zadovoljstvo transformisati se iz debeljuce srednjih godina u zdravu i mršavu ljepoticu. Svaki dan primjetim nove pozitivne promene i moj napredak se sve više primjećuje.”

Prirodni TONUS u svakoj porciji!

Sagorijeva i uništava masne naslage

Smanjuje apetit

TONIZIRA I STIMULIŠE metabolizam

Zdravo i efikasno mršavljenje nije lak zadatak. Nije moguće smršati 25 kilograma za mjesec dana bez štetnog uticaja po zdravlje. AMA OKO zbog aktivne komponente poznate kao Guarana pruža mogućnost mršavljenja 5-7 kilograma za mjesec dana, što znači 15-20 kilograma za 3 mjeseca. Guarana je u SAD-u priznata kao apsolutno bezopasni sastojak, što podrazumjeva odsustvo negativnih propratnih efekata. Proizvod je sertifikovan i u Rusiji, a efikasnost guarane je dokazana. Zbog toga su ekstrakti plodova ove biljke u sastavu preparata za mršavljenje širom svijeta, ali je prirodni proizvod, naravno, bjezbedniji i efikasniji.


 
 
4
 
Stavljala sam Ama oko u vrelu vodu i jednostavno ga kuhala umesto čaja. 
 
Primjetila sam sledeće promene:

Kroz 4 sedmice mogla sam postupno da izgradim kontrolu nad apetitom i da ostavim brzu hranu, samim tim počela sam da primjenjujem zdravu dijetu. Problem sa krvnim pritiskom je nestao, osećala sam se mlado i bila sam puna energije. Počela sam da idem u teretanu i da plivam, a kao rezultat napokon sam smršala 19 kg!
 
 

Mnogi će se prepoznati: u mojim godinama svi imaju želju da budu privlačni, ali kako kad si teška 80 kilograma? Smršala sam 32 kilograma bez nekih posebnih napora! I nastavljam sa mršavljenjem! Sve je to zasluga AMAOKO!
amaokorezultati
naruciti


efikasnost


 

Loading...